حیدری دلفارد, فاطمه, تقی زاده, مسعود, رضوی, سید محمد علی. (1395). تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), 706-715. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.38767
فاطمه حیدری دلفارد; مسعود تقی زاده; سید محمد علی رضوی. "تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 5, 1395, 706-715. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.38767
حیدری دلفارد, فاطمه, تقی زاده, مسعود, رضوی, سید محمد علی. (1395). 'تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(5), pp. 706-715. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.38767
حیدری دلفارد, فاطمه, تقی زاده, مسعود, رضوی, سید محمد علی. تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی– حرارتی عصاره مالت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(5): 706-715. doi: 10.22067/ifstrj.v12i5.38767


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.