مرتضوی, سید نجم الدین, خدابندلو, فاطمه, عظیمی, محمد حسین. (1395). تأثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 590-596. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.51522
سید نجم الدین مرتضوی; فاطمه خدابندلو; محمد حسین عظیمی. "تأثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1395, 590-596. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.51522
مرتضوی, سید نجم الدین, خدابندلو, فاطمه, عظیمی, محمد حسین. (1395). 'تأثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 590-596. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.51522
مرتضوی, سید نجم الدین, خدابندلو, فاطمه, عظیمی, محمد حسین. تأثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 30(4): 590-596. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.51522


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.