1.

تأثیر تراکم بوته و کود نیتروژن بر صفات مورفولوژیک، عملکرد دانه، میزان و عملکرد اسانس گیاه دارویی زنیان (Carum copticum L.)

صفحه 651-660
سید علی طباطبایی؛ احسان شاکری

2.

بررسی اثر چهار نوع لایه پوششی بر خواص فیزیکی-شیمیایی میوه انار (رقم میخوش)

صفحه 661-670
منیژه خانیان؛ داود قنبریان

3.

اثر محلولپاشی اسید هیومیک و نانوکودفارمکس بر صفات مورفولوژیکی، عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی سیاهدانه (.Nigella sativa L)

صفحه 671-680
مجید عزیزی؛ زینب صفایی

4.

بررسی رشد، زمان گلدهی و کیفیت میوه دوازده رقم سیب در شرایط آب و هوایی ارومیه

صفحه 681-693
رضا رضایی؛ قاسم حسنی؛ سید ادریس صالحی

5.

بررسی تنوع کمیت ژنومی (C-value) و سطح پلوئیدی در تعدادی از ارقام سیب بومی به روش فلوسایتومتری

صفحه 694-700
شاداب فرامرزی؛ عباس یداللهی؛ قاسم کریم زاده

6.

تعیین سیتولوژیکی مراحل مختلف توسعه میکروسپور در چهار رقم گوجه‌ ‌فرنگی (Lycopersicum esculentum Mill)

صفحه 634-642
رسول نجیب؛ محمد فارسی؛ امین میرشمسی کاخکی؛ سعید رضا وصال

7.

تعیین درجه حرارت‌های کاردینال و واکنش جوانه‌زنی بذور به درجه حرارت‌های مختلف در پنج رقم بذر چمن (Turf grass)

صفحه 643-650
هادی خاوری؛ مرتضی گلدانی؛ محمد خواجه حسینی؛ محمود شور

8.

جمع‌آوری و ارزیابی تنوع مورفولوژیکی برخی از گونه‌های آلیوم (Allium L.) بومی خراسان

صفحه 701-713
امیر حسن حسینی؛ علی تهرانی فر؛ لیلا سمیعی؛ محمود شور؛ فرشید معماریانی

9.

تعیین آستانه تحمل به تنش خشکی درختچه زرشک زینتی (Berberis thunbergii cv. Atropurpurea) در شرایط آب و هوایی مشهد

صفحه 714-722
ریحانه ستایش؛ محمد کافی؛ جعفر نباتی

10.

تاثیر محیط کشت‌های مختلف در ریزازدیادی پایه GF677 (هیبرید هلو- بادام)

صفحه 616-623
سکینه باقری؛ داریوش داودی؛ محمد اسماعیل امیری؛ مینا بیاناتی؛ مهرناز انتصاری

11.

منابع ژرم پلاسم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ذغال اخته (Cornus mas L.) در ایران

صفحه 624-633
حمید حسن پور

12.

تأثیر سیلیسیم بر برخی پارامترهای آناتومیکی و بیوشیمیایی شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens) تحت تنش شوری

صفحه 723-732
فاطمه حسنوند؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ محمد فیضیان

13.

تأثیرکاربرد توأم ترکیبات کلسیم‌دار و پلی‌آمین‌های آزاد در زمان‌های مختلف رشدی بر برخی مشکلات فیزیولوژیکی و عملکرد پسته رقم "احمدآقایی"

صفحه 733-742
حمید محمدی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ مسعود خضری

14.

تاثیر کود‌های آلی، معدنی و زیستی بر عملکرد و اجزاء عملکرد دانه گیاه کاسنی پاکوتاه (Cichorium pumilum Jacq.)

صفحه 597-604
فریما دعایی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ رضا قربانی؛ احمد بالندری

15.

ارزیابی شاخص‌های مورفولوژیک توده‌های بومی خربزه استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی

صفحه 605-615
علیرضا سبحانی؛ مجید رضا کیانی

16.

تأثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی

صفحه 590-596
سید نجم الدین مرتضوی؛ فاطمه خدابندلو؛ محمد حسین عظیمی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.