حسن پور, حمید. (1395). منابع ژرم پلاسم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ذغال اخته (Cornus mas L.) در ایران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 624-633. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.35695
حمید حسن پور. "منابع ژرم پلاسم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ذغال اخته (Cornus mas L.) در ایران". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1395, 624-633. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.35695
حسن پور, حمید. (1395). 'منابع ژرم پلاسم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ذغال اخته (Cornus mas L.) در ایران', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 624-633. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.35695
حسن پور, حمید. منابع ژرم پلاسم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ذغال اخته (Cornus mas L.) در ایران. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 30(4): 624-633. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.35695


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.