خانیان, منیژه, قنبریان, داود. (1395). بررسی اثر چهار نوع لایه پوششی بر خواص فیزیکی-شیمیایی میوه انار (رقم میخوش). سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 661-670. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.40509
منیژه خانیان; داود قنبریان. "بررسی اثر چهار نوع لایه پوششی بر خواص فیزیکی-شیمیایی میوه انار (رقم میخوش)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1395, 661-670. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.40509
خانیان, منیژه, قنبریان, داود. (1395). 'بررسی اثر چهار نوع لایه پوششی بر خواص فیزیکی-شیمیایی میوه انار (رقم میخوش)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 661-670. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.40509
خانیان, منیژه, قنبریان, داود. بررسی اثر چهار نوع لایه پوششی بر خواص فیزیکی-شیمیایی میوه انار (رقم میخوش). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 30(4): 661-670. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.40509


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.