سامانیان, نرگس, رضوی, سید محمد علی. (1395). Investigating the relationship between the perceived thickness of the chocolate pudding in sensory and instrumental analysis. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(6), 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418
نرگس سامانیان; سید محمد علی رضوی. "Investigating the relationship between the perceived thickness of the chocolate pudding in sensory and instrumental analysis". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 6, 1395, 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418
سامانیان, نرگس, رضوی, سید محمد علی. (1395). 'Investigating the relationship between the perceived thickness of the chocolate pudding in sensory and instrumental analysis', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(6), pp. 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418
سامانیان, نرگس, رضوی, سید محمد علی. Investigating the relationship between the perceived thickness of the chocolate pudding in sensory and instrumental analysis. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(6): 730-741. doi: 10.22067/ifstrj.v12i6.50418


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.