تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,876 |
تعداد مقالات | 19,735 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,589,914 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,712,894 |
1. | خشک کردن همرفتی لایه نازک برگهای به لیمو | |
صفحه 716-729 | ||
عنایت الله نقوی؛ صادق ریگی | ||
2. | بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابیهای حسی و دستگاهی | |
صفحه 730-741 | ||
نرگس سامانیان؛ سید محمد علی رضوی | ||
3. | جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتیاکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) | |
صفحه 742-749 | ||
سودابه عین افشار؛ هاشم پورآذرنگ؛ رضا فرهوش؛ جواد اصیلی | ||
4. | ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینهیابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به | |
صفحه 750-757 | ||
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر | ||
5. | ارزیابی تجربی و مدلسازی انتقال جرم طی خشک کردن مادون قرمز به | |
صفحه 758-766 | ||
محمدامین مهرنیا؛ آیگین باشتی؛ فخرالدین صالحی | ||
6. | تخمین میزان محتوای رطوبتی میوه پاپایا با استفاده از سیستم تلفیقی عصبی-فازی و الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی | |
صفحه 767-779 | ||
علیرضا یوسفی | ||