بصیری, شادی, شهیدی, فخری. (1396). بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگی‌های حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 1-13. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.42322
شادی بصیری; فخری شهیدی. "بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگی‌های حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 1-13. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.42322
بصیری, شادی, شهیدی, فخری. (1396). 'بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگی‌های حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 1-13. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.42322
بصیری, شادی, شهیدی, فخری. بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگی‌های حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 1-13. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.42322


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.