آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,872
تعداد مقالات19,703
تعداد مشاهده مقاله11,664,394
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,599,641
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. (1396). اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
سیما شمسایی; سید محمد علی رضوی; بهاره عمادزاده; اسماعیل عطای صالحی. "اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. (1396). 'اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب