آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,073
تعداد مقالات21,459
تعداد مشاهده مقاله55,705,630
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,156,817
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. (1396). اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
سیما شمسایی; سید محمد علی رضوی; بهاره عمادزاده; اسماعیل عطای صالحی. "اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. (1396). 'اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب