شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. (1396). اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
سیما شمسایی; سید محمد علی رضوی; بهاره عمادزاده; اسماعیل عطای صالحی. "اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. (1396). 'اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356
شمسایی, سیما, رضوی, سید محمد علی, عمادزاده, بهاره, عطای صالحی, اسماعیل. اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 65-78. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.37356


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.