آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,464,620
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,037
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
حسن صباغی; امان محمد ضیایی فر; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). 'بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب