صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
حسن صباغی; امان محمد ضیایی فر; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). 'بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.