آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,995
تعداد مقالات20,853
تعداد مشاهده مقاله40,946,659
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,569,770
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
حسن صباغی; امان محمد ضیایی فر; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). 'بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب