آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله21,021,752
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,977,538
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
حسن صباغی; امان محمد ضیایی فر; مهدی کاشانی نژاد. "بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). 'بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. بررسی مکانیکی تخریب بافت خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ‌کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 92-104. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.48350


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب