آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,938
تعداد مشاهده مقاله93,871,643
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,310,351
رنجبر ندامانی, آزاده, ضیایی فر, امان محمد, پروینی, مهدی, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی. (1396). بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 129-140. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43900
آزاده رنجبر ندامانی; امان محمد ضیایی فر; مهدی پروینی; مهدی کاشانی نژاد; یحیی مقصودلو. "بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 129-140. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43900
رنجبر ندامانی, آزاده, ضیایی فر, امان محمد, پروینی, مهدی, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی. (1396). 'بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 129-140. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43900
رنجبر ندامانی, آزاده, ضیایی فر, امان محمد, پروینی, مهدی, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی. بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 129-140. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43900


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب