آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,653,178
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,522,787
رنجبر ندامانی, آزاده, ضیایی فر, امان محمد, پروینی, مهدی, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی. (1396). بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 129-140. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43900
آزاده رنجبر ندامانی; امان محمد ضیایی فر; مهدی پروینی; مهدی کاشانی نژاد; یحیی مقصودلو. "بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 129-140. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43900
رنجبر ندامانی, آزاده, ضیایی فر, امان محمد, پروینی, مهدی, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی. (1396). 'بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 129-140. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43900
رنجبر ندامانی, آزاده, ضیایی فر, امان محمد, پروینی, مهدی, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی. بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 129-140. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43900


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب