آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,949
تعداد مقالات20,106
تعداد مشاهده مقاله16,686,858
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,771,038
رنجبر ندامانی, آزاده, ضیایی فر, امان محمد, پروینی, مهدی, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی. (1396). بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 129-140. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43900
آزاده رنجبر ندامانی; امان محمد ضیایی فر; مهدی پروینی; مهدی کاشانی نژاد; یحیی مقصودلو. "بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 129-140. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43900
رنجبر ندامانی, آزاده, ضیایی فر, امان محمد, پروینی, مهدی, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی. (1396). 'بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 129-140. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43900
رنجبر ندامانی, آزاده, ضیایی فر, امان محمد, پروینی, مهدی, کاشانی نژاد, مهدی, مقصودلو, یحیی. بررسی عددی تغییرات منطقه سرد کنسرو غذایی نشاسته‌ای تحت تاثیر غلظت نشاسته و دمای اولیه پر کردن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 129-140. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43900


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب