عابدفر, عباس, صادقی, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی, خمیری, مرتضی, اعلمی, مهران. (1396). بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنّتی بر میزان بیاتی نان قالبی حاصل از آرد کامل گندم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 141-154. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.41459
عباس عابدفر; علیرضا صادقی; مهدی کاشانی نژاد; مرتضی خمیری; مهران اعلمی. "بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنّتی بر میزان بیاتی نان قالبی حاصل از آرد کامل گندم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 141-154. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.41459
عابدفر, عباس, صادقی, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی, خمیری, مرتضی, اعلمی, مهران. (1396). 'بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنّتی بر میزان بیاتی نان قالبی حاصل از آرد کامل گندم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 141-154. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.41459
عابدفر, عباس, صادقی, علیرضا, کاشانی نژاد, مهدی, خمیری, مرتضی, اعلمی, مهران. بررسی تاثیر آغازگر لاکتوباسیلوس غالب جدا شده از خمیرترش سنّتی بر میزان بیاتی نان قالبی حاصل از آرد کامل گندم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 141-154. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.41459


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.