بوستانی, ساره, موسوی نسب, مرضیه, امینلاری, محمود, نیاکوثری, مهرداد, مصباحی, غلامرضا. (1396). تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین‌های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 180-190. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.39329
ساره بوستانی; مرضیه موسوی نسب; محمود امینلاری; مهرداد نیاکوثری; غلامرضا مصباحی. "تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین‌های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1396, 180-190. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.39329
بوستانی, ساره, موسوی نسب, مرضیه, امینلاری, محمود, نیاکوثری, مهرداد, مصباحی, غلامرضا. (1396). 'تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین‌های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 180-190. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.39329
بوستانی, ساره, موسوی نسب, مرضیه, امینلاری, محمود, نیاکوثری, مهرداد, مصباحی, غلامرضا. تغییرات خصوصیات عملکردی و پایداری پروتئین‌های سویای متصل شده به دکستران با استفاده از واکنش طبیعی مایلارد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(1): 180-190. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.39329


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.