محفوظی, مریم, کوچکی, آرش, رضوی, سید محمد علی. (1396). بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگیهای عملکردی (ویژگیهای رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 240-250. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49167
مریم محفوظی; آرش کوچکی; سید محمد علی رضوی. "بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگیهای عملکردی (ویژگیهای رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 240-250. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49167
محفوظی, مریم, کوچکی, آرش, رضوی, سید محمد علی. (1396). 'بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگیهای عملکردی (ویژگیهای رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 240-250. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49167
محفوظی, مریم, کوچکی, آرش, رضوی, سید محمد علی. بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگیهای عملکردی (ویژگیهای رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 240-250. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49167