آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,470,179
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,350,702

1.

نوشیدنی لیموترش فراسودمند و رژیمی، پایدارسازی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی

صفحه 214-226
مینا کارگزاری؛ لیلا باقری؛ علیرضا محمدی

2.

تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج

صفحه 227-239
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

3.

بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگی‌های عملکردی (ویژگی‌های رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری

صفحه 240-250
مریم محفوظی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی

4.

تشخیص تازگی گوشت گوساله به کمک پردازش تصویر و سطح پاسخ

صفحه 251-261
حسین جوادی کیا؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سجاد سبزی

5.

بررسی غیرمخرب فاکتورهای کیفی آبمیوه مرکبات در خلال انبارمانی با کمک پردازش تصویر

صفحه 262-272
سامان آبدانان مهدی زاده؛ مهران نوری؛ مریم سلطانی کاظمی؛ سمیه امرایی

6.

مقایسه تاثیر زمان و روش‌ استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی‌اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران

صفحه 273-281
محمد دولت‌آبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

7.

بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ

صفحه 282-294
عرفان دانش؛ حسین جوینده؛ وحید سماواتی؛ مصطفی گودرزی

8.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن

صفحه 295-306
علی مهربان شندی؛ مهران اعلمی؛ شبنم مختاری

9.

تأثیر هیدروکلوئید دانه های اسفرزه و ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ

صفحه 307-321
سمیرا شکیبا؛ مرتضی خمیری؛ زید احمدی؛ سهیل امیری

10.

استخراج و ویژگی‌های ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی

صفحه 322-332
عاطفه رضایی زاده؛ زینب رفتنی امیری

11.

پیش‌بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN)

صفحه 333-345
صفیه خلیلیان؛ امان محمد ضیایی فر؛ علی اصغری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی

12.

بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی اسانس بخش‌های هوایی مریم‌گلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی

صفحه 346-362
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

13.

تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه‌ای رویال طی دوره نگهداری

صفحه 363-378
علی شهدادی ساردو؛ ناصر صداقت؛ مسعود تقی زاده؛ الناز میلانی

14.

آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ‌کردن خلال سیب‌زمینی

صفحه 379-392
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

15.

بررسی ویژگی‌های ساختاری، ریخت‌شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید

صفحه 393-404
احمد احتیاطی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهسا مجذوبی

16.

تاثیر فرآیند صمغ‌گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی)

صفحه 405-414
افسانه صادقی؛ احمد غضنفری مقدم؛ حسن هاشمی پور رفسنجانی؛ حمیدرضا اخوان

17.

تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور

صفحه 415-425
بهاره شهیدی؛ مریم کلانتری؛ ساره بوستانی

18.

بررسی اثر حلال‌های مختلف بر استخراج کاروتنوئیدهای دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی از کدو حلوایی

صفحه 426-435
جواد مهدی زاده مقدم؛ سمیه رحیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب