صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ‌کردن خلال سیب‌زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 379-392. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.52271
حسن صباغی; امان محمد ضیایی فر; مهدی کاشانی نژاد. "آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ‌کردن خلال سیب‌زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 379-392. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.52271
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). 'آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ‌کردن خلال سیب‌زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 379-392. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.52271
صباغی, حسن, ضیایی فر, امان محمد, کاشانی نژاد, مهدی. آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ‌کردن خلال سیب‌زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 379-392. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.52271


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.