آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,610
تعداد مشاهده مقاله28,686,790
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,476,299
دانش, عرفان, جوینده, حسین, سماواتی, وحید, گودرزی, مصطفی. (1396). بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870
عرفان دانش; حسین جوینده; وحید سماواتی; مصطفی گودرزی. "بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870
دانش, عرفان, جوینده, حسین, سماواتی, وحید, گودرزی, مصطفی. (1396). 'بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870
دانش, عرفان, جوینده, حسین, سماواتی, وحید, گودرزی, مصطفی. بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب