آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,854,823
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,223,029
دانش, عرفان, جوینده, حسین, سماواتی, وحید, گودرزی, مصطفی. (1396). بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870
عرفان دانش; حسین جوینده; وحید سماواتی; مصطفی گودرزی. "بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870
دانش, عرفان, جوینده, حسین, سماواتی, وحید, گودرزی, مصطفی. (1396). 'بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870
دانش, عرفان, جوینده, حسین, سماواتی, وحید, گودرزی, مصطفی. بهینه‌سازی تولید پنیر فراپالایش کم‌چرب با استفاده از تلفیق پروتئین‌های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 282-294. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45870


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب