شهیدی, بهاره, کلانتری, مریم, بوستانی, ساره. (1396). تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 415-425. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43529
بهاره شهیدی; مریم کلانتری; ساره بوستانی. "تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 415-425. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43529
شهیدی, بهاره, کلانتری, مریم, بوستانی, ساره. (1396). 'تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 415-425. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43529
شهیدی, بهاره, کلانتری, مریم, بوستانی, ساره. تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 415-425. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.43529


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.