آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,073
تعداد مقالات21,450
تعداد مشاهده مقاله55,249,573
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,119,166
خلیلیان, صفیه, ضیایی فر, امان محمد, اصغری, علی, کاشانی نژاد, مهدی, محبی, محبت. (1396). پیش‌بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN). سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 333-345. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49966
صفیه خلیلیان; امان محمد ضیایی فر; علی اصغری; مهدی کاشانی نژاد; محبت محبی. "پیش‌بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 333-345. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49966
خلیلیان, صفیه, ضیایی فر, امان محمد, اصغری, علی, کاشانی نژاد, مهدی, محبی, محبت. (1396). 'پیش‌بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 333-345. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49966
خلیلیان, صفیه, ضیایی فر, امان محمد, اصغری, علی, کاشانی نژاد, مهدی, محبی, محبت. پیش‌بینی ضرایب انتقال حرارت سطحی و کینتیک های انتقال جرم نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (ANN). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 333-345. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.49966


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب