آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,601,227
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,971,471
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. (1396). بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی اسانس بخش‌های هوایی مریم‌گلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 346-362. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.47142
فهیمه توریان; مریم عزیزخانی. "بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی اسانس بخش‌های هوایی مریم‌گلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 346-362. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.47142
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. (1396). 'بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی اسانس بخش‌های هوایی مریم‌گلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 346-362. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.47142
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی اسانس بخش‌های هوایی مریم‌گلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 346-362. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.47142


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب