آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,148
تعداد مقالات22,196
تعداد مشاهده مقاله97,699,433
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,279,411
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. (1396). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
علی مهربان شندی; مهران اعلمی; شبنم مختاری. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. (1396). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب