آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,816,831
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,838,572
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. (1396). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
علی مهربان شندی; مهران اعلمی; شبنم مختاری. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. (1396). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب