آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,452
تعداد مشاهده مقاله102,947,720
تعداد دریافت فایل اصل مقاله47,387,031
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. (1396). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
علی مهربان شندی; مهران اعلمی; شبنم مختاری. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. (1396). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057
مهربان شندی, علی, اعلمی, مهران, مختاری, شبنم. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی فاقد گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 295-306. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.45057


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب