آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,381,949
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,384,984
صادقی, افسانه, غضنفری مقدم, احمد, هاشمی پور رفسنجانی, حسن, اخوان, حمیدرضا. (1396). تاثیر فرآیند صمغ‌گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), 405-414. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46888
افسانه صادقی; احمد غضنفری مقدم; حسن هاشمی پور رفسنجانی; حمیدرضا اخوان. "تاثیر فرآیند صمغ‌گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 2, 1396, 405-414. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46888
صادقی, افسانه, غضنفری مقدم, احمد, هاشمی پور رفسنجانی, حسن, اخوان, حمیدرضا. (1396). 'تاثیر فرآیند صمغ‌گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(2), pp. 405-414. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46888
صادقی, افسانه, غضنفری مقدم, احمد, هاشمی پور رفسنجانی, حسن, اخوان, حمیدرضا. تاثیر فرآیند صمغ‌گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(2): 405-414. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46888


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب