آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,027
تعداد مقالات21,104
تعداد مشاهده مقاله47,314,329
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,127,654
امامی فر, آریو, باوایسی, سودابه. (1396). تأثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه‌ورا بر کیفیت پس از برداشت توت‌فرنگی طی انبارداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(3), 39-54. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i3.62317
آریو امامی فر; سودابه باوایسی. "تأثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه‌ورا بر کیفیت پس از برداشت توت‌فرنگی طی انبارداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 3, 1396, 39-54. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i3.62317
امامی فر, آریو, باوایسی, سودابه. (1396). 'تأثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه‌ورا بر کیفیت پس از برداشت توت‌فرنگی طی انبارداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(3), pp. 39-54. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i3.62317
امامی فر, آریو, باوایسی, سودابه. تأثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه‌ورا بر کیفیت پس از برداشت توت‌فرنگی طی انبارداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(3): 39-54. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i3.62317


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب