آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,470,657
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,350,852

1.

بهینه‌یابی شرایط استخراج موسیلاژ از دانه بارهنگ توسط روش سطح پاسخ

صفحه 1-13
یونس زاهدی دیزج یکان؛ هادی مهدویان مهر؛ سید محمد علی رضوی

2.

ریزپوشانی رنگدانه آنتوسیانینی زرشک با استفاده از خشک‌کن انجمادی

صفحه 14-27
حسن میرحجتی؛ پروین شرایعی؛ ریحانه احمدزاده قویدل

3.

ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)

صفحه 28-38
عادله محمدی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ کیریاکی زینویادو؛ چاریس گالاناکیس

4.

تأثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه‌ورا بر کیفیت پس از برداشت توت‌فرنگی طی انبارداری

صفحه 39-54
آریو امامی فر؛ سودابه باوایسی

5.

تلفات دانه کلزا هنگام برداشت با کمباین برداشت غلات تحت‌تأثیر خواص حرارتی غلاف نشکسته کلزا

صفحه 55-65
احسان قجرجزی؛ محسن آزادبخت؛ فرشید قادری فر

6.

خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی

صفحه 66-79
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ مهدی کاشانی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب