آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,381,060
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,383,817
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(3), 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
مرتضی کاشانی نژاد; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری طهرانی; مهدی کاشانی نژاد. "خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 3, 1396, 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). 'خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(3), pp. 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(3): 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب