کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). Fatty acid composition, rheological and thermal properties of butter from sheep’s and omega-3 cow’s milks. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(3), 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
مرتضی کاشانی نژاد; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری تهرانی; مهدی کاشانی نژاد. "Fatty acid composition, rheological and thermal properties of butter from sheep’s and omega-3 cow’s milks". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 3, 1396, 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). 'Fatty acid composition, rheological and thermal properties of butter from sheep’s and omega-3 cow’s milks', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(3), pp. 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. Fatty acid composition, rheological and thermal properties of butter from sheep’s and omega-3 cow’s milks. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(3): 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.