آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,806
تعداد مشاهده مقاله38,727,643
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,176,483
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(3), 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
مرتضی کاشانی نژاد; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری طهرانی; مهدی کاشانی نژاد. "خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 3, 1396, 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. (1396). 'خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(3), pp. 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, کاشانی نژاد, مهدی. خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(3): 66-79. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.46869


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب