آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,061
تعداد مقالات21,292
تعداد مشاهده مقاله49,737,222
تعداد دریافت فایل اصل مقاله21,663,402
پورسید, سیده معصومه, معتمدزادگان, علی, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 436-445. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50177
سیده معصومه پورسید; علی معتمدزادگان; جعفر محمدزاده میلانی. "تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 436-445. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50177
پورسید, سیده معصومه, معتمدزادگان, علی, محمدزاده میلانی, جعفر. (1396). 'تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 436-445. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50177
پورسید, سیده معصومه, معتمدزادگان, علی, محمدزاده میلانی, جعفر. تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 436-445. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50177


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب