1.

تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی

صفحه 436-445
سیده معصومه پورسید؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی

2.

اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم‌چربی

صفحه 446-457
لاله گلچوبی؛ مزدک علیمی؛ حسین یوسفی

3.

تاثیرجایگزینی فیبر پرتقال با روغن و تخم مرغ بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیک مافین

صفحه 458-468
زهرا نجفی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

4.

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب

صفحه 469-479
حسین جوینده؛ عرفان دانش؛ مصطفی گودرزی

5.

تاثیر متابی‌سولفیت سدیم و پیش تیمار اسمزی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی برش لیموترش شیرازی خشک شده تحت خلاء

صفحه 480-490
آیسان فلکی؛ نارملا آصفی

6.

بهینه‌یابی بازیافت نیتروژنی در آبکافت آنزیمی پروتئین سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز

صفحه 491-502
کیوان علی عسگری؛ سکینه یگانه؛ سید علی جعفرپور؛ رضا صفری

7.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی

صفحه 503-516
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

8.

اثر حلال‌های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته

صفحه 517-527
فروغ گیلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

9.

ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد

صفحه 528-539
سجاد قادری؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

10.

ارزیابی خصوصیات حسی و بافتی مغز بادام‌زمینی برشته شده با روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی

صفحه 540-552
هادی باقری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی؛ امان محمد ضیایی فر

11.

ارزیابی خصوصیات ریزکپسول‌های چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریل‌های ایزوله پروتئین سویا و پکتین

صفحه 553-565
الهام انصاری فر؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ نوید رمضانیان

12.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus)

صفحه 566-574
مینو رستگار؛ سیداسماعیل رضوی؛ پونه ابراهیمی

13.

تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی

صفحه 575-583
سارا موحد؛ الهام کاکایی؛ حسین احمدی چناربن

14.

ارزیابی خواص فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس صمغ بنه

صفحه 584-593
وحید علی زاده؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی

15.

بهینه سازی شرایط استخراج پکتین به کمک امواج اولتراسونیک از تفاله شاه توت (Morus nigra L.)

صفحه 594-610
وحید مسیبی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ زهرا امام جمعه

16.

ارزیابی خصوصیات کاربردی فیلم‌های زیست‌نانوکامپوزیتی نشاسته حاوی مونت موریلونیت و تیتانیوم‌دی‌اکسید

صفحه 611-626
سید امیر اولیایی؛ بابک قنبرزاده؛ علی اکبر مویدی؛ پریسا پورثانی؛ سیده فاطمه موسوی؛ محمد رضا بخش امین

17.

بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris)

صفحه 627-636
محمد فرهادی چیتگر؛ مهران اعلمی؛ الناز میلانی؛ یحیی مقصودلو

18.

بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت

صفحه 637-646
فرناز حاجی اقراری؛ عزیز همایونی؛ زینب رحیم زاده ثانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.