گلچوبی, لاله, علیمی, مزدک, یوسفی, حسین. (1396). اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم‌چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 446-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50555
لاله گلچوبی; مزدک علیمی; حسین یوسفی. "اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم‌چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 446-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50555
گلچوبی, لاله, علیمی, مزدک, یوسفی, حسین. (1396). 'اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم‌چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 446-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50555
گلچوبی, لاله, علیمی, مزدک, یوسفی, حسین. اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم‌چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 446-457. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50555


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.