آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,304
تعداد مشاهده مقاله24,281,489
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,069,765
جوینده, حسین, دانش, عرفان, گودرزی, مصطفی. (1396). تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 469-479. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50914
حسین جوینده; عرفان دانش; مصطفی گودرزی. "تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 469-479. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50914
جوینده, حسین, دانش, عرفان, گودرزی, مصطفی. (1396). 'تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 469-479. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50914
جوینده, حسین, دانش, عرفان, گودرزی, مصطفی. تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 469-479. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50914


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب