آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,474
تعداد مشاهده مقاله56,514,823
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,382,770
جوینده, حسین, دانش, عرفان, گودرزی, مصطفی. (1396). تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 469-479. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50914
حسین جوینده; عرفان دانش; مصطفی گودرزی. "تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 469-479. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50914
جوینده, حسین, دانش, عرفان, گودرزی, مصطفی. (1396). 'تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 469-479. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50914
جوینده, حسین, دانش, عرفان, گودرزی, مصطفی. تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 469-479. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50914


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب