رستگار, مینو, رضوی, سیداسماعیل, ابراهیمی, پونه. (1396). بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 566-574. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.47068
مینو رستگار; سیداسماعیل رضوی; پونه ابراهیمی. "بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 566-574. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.47068
رستگار, مینو, رضوی, سیداسماعیل, ابراهیمی, پونه. (1396). 'بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 566-574. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.47068
رستگار, مینو, رضوی, سیداسماعیل, ابراهیمی, پونه. بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 566-574. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.47068