باقری, هادی, کاشانی نژاد, مهدی, اعلمی, مهران, ضیایی فر, امان محمد. (1396). ارزیابی خصوصیات حسی و بافتی مغز بادام‌زمینی برشته شده با روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 540-552. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55793
هادی باقری; مهدی کاشانی نژاد; مهران اعلمی; امان محمد ضیایی فر. "ارزیابی خصوصیات حسی و بافتی مغز بادام‌زمینی برشته شده با روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 540-552. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55793
باقری, هادی, کاشانی نژاد, مهدی, اعلمی, مهران, ضیایی فر, امان محمد. (1396). 'ارزیابی خصوصیات حسی و بافتی مغز بادام‌زمینی برشته شده با روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 540-552. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55793
باقری, هادی, کاشانی نژاد, مهدی, اعلمی, مهران, ضیایی فر, امان محمد. ارزیابی خصوصیات حسی و بافتی مغز بادام‌زمینی برشته شده با روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 540-552. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55793


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.