مقصودلو, الهه, اسماعیل زاده کناری, رضا, رفتنی امیری, زینب. (1396). بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 503-516. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51210
الهه مقصودلو; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری. "بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 503-516. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51210
مقصودلو, الهه, اسماعیل زاده کناری, رضا, رفتنی امیری, زینب. (1396). 'بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 503-516. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51210
مقصودلو, الهه, اسماعیل زاده کناری, رضا, رفتنی امیری, زینب. بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 503-516. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51210


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.