آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,860,925
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,260,566
موحد, سارا, کاکایی, الهام, احمدی چناربن, حسین. (1396). تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 575-583. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50478
سارا موحد; الهام کاکایی; حسین احمدی چناربن. "تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 575-583. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50478
موحد, سارا, کاکایی, الهام, احمدی چناربن, حسین. (1396). 'تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 575-583. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50478
موحد, سارا, کاکایی, الهام, احمدی چناربن, حسین. تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 575-583. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50478


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب