موحد, سارا, کاکایی, الهام, احمدی چناربن, حسین. (1396). تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیبزمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 575-583. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50478
سارا موحد; الهام کاکایی; حسین احمدی چناربن. "تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیبزمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 575-583. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50478
موحد, سارا, کاکایی, الهام, احمدی چناربن, حسین. (1396). 'تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیبزمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 575-583. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50478
موحد, سارا, کاکایی, الهام, احمدی چناربن, حسین. تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیبزمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 575-583. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50478