بیکی, حامد, همدمی, ناصر, پورتقی, جلال. (1396). بررسی ضریب نفوذ مؤثر قندهای احیاءکننده و سینتیک تغییرات بافت خلال سیب‌زمینی طی آنزیم‌بری در آب داغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), 691-703. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55744
حامد بیکی; ناصر همدمی; جلال پورتقی. "بررسی ضریب نفوذ مؤثر قندهای احیاءکننده و سینتیک تغییرات بافت خلال سیب‌زمینی طی آنزیم‌بری در آب داغ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 5, 1396, 691-703. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55744
بیکی, حامد, همدمی, ناصر, پورتقی, جلال. (1396). 'بررسی ضریب نفوذ مؤثر قندهای احیاءکننده و سینتیک تغییرات بافت خلال سیب‌زمینی طی آنزیم‌بری در آب داغ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), pp. 691-703. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55744
بیکی, حامد, همدمی, ناصر, پورتقی, جلال. بررسی ضریب نفوذ مؤثر قندهای احیاءکننده و سینتیک تغییرات بافت خلال سیب‌زمینی طی آنزیم‌بری در آب داغ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(5): 691-703. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55744


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.