قناد رضایی, مریم, آریان فر, اکرم, شیخ الاسلامی, زهرا. (1396). بررسی اثرامولسیفایرهای پلی‌گلیسرول استر و امولسیفایر داتم به حالت ژل بر خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), 771-783. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.54699
مریم قناد رضایی; اکرم آریان فر; زهرا شیخ الاسلامی. "بررسی اثرامولسیفایرهای پلی‌گلیسرول استر و امولسیفایر داتم به حالت ژل بر خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 5, 1396, 771-783. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.54699
قناد رضایی, مریم, آریان فر, اکرم, شیخ الاسلامی, زهرا. (1396). 'بررسی اثرامولسیفایرهای پلی‌گلیسرول استر و امولسیفایر داتم به حالت ژل بر خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), pp. 771-783. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.54699
قناد رضایی, مریم, آریان فر, اکرم, شیخ الاسلامی, زهرا. بررسی اثرامولسیفایرهای پلی‌گلیسرول استر و امولسیفایر داتم به حالت ژل بر خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(5): 771-783. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.54699


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.