لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. (1396). بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف رساندن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), 798-807. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55410
عاصفه لطیفی; محسن اسمعیلی. "بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف رساندن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 5, 1396, 798-807. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55410
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. (1396). 'بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف رساندن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), pp. 798-807. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55410
لطیفی, عاصفه, اسمعیلی, محسن. بررسی تاثیر فرآیندهای مختلف رساندن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برنج رقم طارم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(5): 798-807. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55410


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.