خمیریان, رضا امیر, جوینده, حسین, حصاری, جواد, برزگر, حسن. (1396). بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), 830-843. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51593
رضا امیر خمیریان; حسین جوینده; جواد حصاری; حسن برزگر. "بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 5, 1396, 830-843. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51593
خمیریان, رضا امیر, جوینده, حسین, حصاری, جواد, برزگر, حسن. (1396). 'بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), pp. 830-843. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51593
خمیریان, رضا امیر, جوینده, حسین, حصاری, جواد, برزگر, حسن. بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی نوشیدنی پروبیوتیک لیمویی تولید شده بر پایه تراوه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(5): 830-843. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51593


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.