ریحانی پول, سهیل, جعفرپور, سید علی, صفری, رضا. (1397). بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), 162-176. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53714
سهیل ریحانی پول; سید علی جعفرپور; رضا صفری. "بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 1, 1397, 162-176. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53714
ریحانی پول, سهیل, جعفرپور, سید علی, صفری, رضا. (1397). 'بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), pp. 162-176. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53714
ریحانی پول, سهیل, جعفرپور, سید علی, صفری, رضا. بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(1): 162-176. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53714


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.