آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,397,822
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,527,592

1.

کاربرد رس سپیولیت ایرانی در شفاف‏سازی آب‏سیب: تغییرات خصوصیات کیفی طی فرایند

صفحه 1-16
مرضیه میرزاآقایی؛ امیرحسین گلی؛ میلاد فتحی

2.

مدل‌سازی برخی از خصوصیات شیمیایی روغن سیاه‌دانه تحت تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو و سرعت دورانی پرس مارپیچی

صفحه 17-26
حمید بخش ابادی؛ حبیب الله میرزایی؛ علیرضا قدس ولی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیایی فر

3.

بررسی اثر افزودن نانو رس بر خواص فیلم دولایه آگار/ ژلاتین ماهی حاوی نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم

صفحه 27-38
سید مهدی اجاق؛ اکبر وجدان طالشمیکائیل؛ مهدی عبدالهی

4.

تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین برخی خصوصیات عملکردی آن

صفحه 39-47
سروناز اوصیا؛ زینب رفتنی امیری

5.

ارزیابی ماندگاری گوجه‌فرنگی پرتودیده در ترکیب با پوشش پلی‌اتیلن به کمک تکنیک آکوستیک

صفحه 48-58
حسینعلی تاش شمس آبادی؛ سیده هدی یوسفیان؛ آیت محمدرزداری

6.

اثر روش‌های استخراج بر میزان ترکیبات فنولیک و خصوصیات ضدمیکروبی عصاره برگ گیاه اناریجه (Pimpinella affinis)

صفحه 59-68
الهام شکوه صارمی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ معصومه بحرینی

7.

مقایسه روش‌های آنزیمی، اهمی و متداول بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین استخراجی از ضایعات پرتقال

صفحه 69-80
حامد صابریان؛ زهره حمیدی؛ حسن احمدی گاولیقی؛ محسن برزگر

8.

بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه (White mahaleb L.)

صفحه 81-92
فیروزه بذرافکن؛ سهیلا زرین قلمی؛ علی گنجلو

9.

به‌کارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 2: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی دولایه لاکتوباسیلوس روتری به روش بسترشناور بر مقاومت حرارتی

صفحه 93-106
لیلا زاغری؛ علیرضا بصیری؛ سمیه رحیمی؛ علی زنوزی

10.

تاثیر افزودن هیدروکلوئید زانتان در پوشش میگوی سوخاری وانامی (Litopenaeus vannamei) برجذب روغن، شاخص‌های کیفیت غذایی و خصوصیات حسی

صفحه 107-118
بتول عطار؛ سیده زهرا سیدالنگی؛ سارا جرجانی

11.

اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو

صفحه 119-131
علی معتمدزادگان؛ الهه امیدبخش امیری؛ محبوبه جمشیدی؛ تندیس خسروی راد

12.

اثرفیلم بسته‌بندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

صفحه 132-144
زینب نوری هاشم آباد؛ بهاره شعبان پور؛ حامد عزیزی؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی

13.

بررسی امکان تولید رنگ کارامل از دو منبع انگور و خرما و ریزپوشانی آن به روش خشک کن انجمادی

صفحه 145-161
الناز قائم فر؛ سید محمود رضا حجتی

14.

بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز

صفحه 162-176
سهیل ریحانی پول؛ سید علی جعفرپور؛ رضا صفری

15.

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال میوه خرما (Phoenix dactylifera) دو رقم «پیارم» و «زاهدی»

صفحه 177-186
سعیده زربخش؛ سمیه رستگار

16.

شناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونه‌های خمیر ترش صنعتی و سنتی

صفحه 187-194
الهام اسحق ابادی؛ فرج الله شهریاری؛ محمدرضا نصیری؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ امین میر شمسی کاخگی

17.

بررسی اثر روش‌های مختلف نگهداری بر خصوصیات کمّی و کیفی سیب‌زمینی

صفحه 195-206
جعفر نباتی؛ فرشاد ایزدی؛ رضا عباسی؛ فرشید حسنی

18.

اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق

صفحه 207-217
سکینه حیدری؛ بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب