حیدری, سکینه, شعبانپور, بهاره, پورعاشوری, پرستو. (1397). اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), 207-217. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.58850
سکینه حیدری; بهاره شعبانپور; پرستو پورعاشوری. "اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 1, 1397, 207-217. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.58850
حیدری, سکینه, شعبانپور, بهاره, پورعاشوری, پرستو. (1397). 'اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), pp. 207-217. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.58850
حیدری, سکینه, شعبانپور, بهاره, پورعاشوری, پرستو. اثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(1): 207-217. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.58850


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.