آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,847
تعداد مقالات19,539
تعداد مشاهده مقاله9,349,551
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,591,829
چاشنی دل, یداله, کاظمی, سید مرتضی, تیموری یانسری, اسداله. (1398). اثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجه‌های خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در بره‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(2), 133-149. doi: 10.22067/ijasr.v11i2.63277
یداله چاشنی دل; سید مرتضی کاظمی; اسداله تیموری یانسری. "اثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجه‌های خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در بره‌های پرواری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 2, 1398, 133-149. doi: 10.22067/ijasr.v11i2.63277
چاشنی دل, یداله, کاظمی, سید مرتضی, تیموری یانسری, اسداله. (1398). 'اثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجه‌های خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در بره‌های پرواری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(2), pp. 133-149. doi: 10.22067/ijasr.v11i2.63277
چاشنی دل, یداله, کاظمی, سید مرتضی, تیموری یانسری, اسداله. اثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجه‌های خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در بره‌های پرواری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 11(2): 133-149. doi: 10.22067/ijasr.v11i2.63277


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب