1.

اثر سطوح مختلف روغن کتان بر عملکرد، تجزیه پذیری، برخی از فراسنجه‌های خونی و صفات کمی و کیفی گوشت در بره‌های پرواری

صفحه 133-149
یداله چاشنی دل؛ سید مرتضی کاظمی؛ اسداله تیموری یانسری

2.

تأثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز جایگزین آنتی‌بیوتیک فلاوفسفولیپول بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی

صفحه 195-206
سیده فریبا احمدی نژاد؛ محسن افشارمنش؛ محمد سالارمعینی؛ هادی ابراهیم نژاد

3.

بررسی هم‌خونی و تأثیر آن بر صفات رشد در گوسفند مغانی با استفاده از شجره

صفحه 207-221
رضا بهمرام؛ مریم اسرافیلی تازه کند محمدیه

4.

تاثیر استفاده از مکمل‌های افزودنی‌ بر متابولیت‌های خون، جمعیت میکروبی، نشخوار و انتقال غیرفعال ایمیونوگلوبین‌ها در گوساله‌های هلشتاین

صفحه 259-272
مسعود دیدارخواه؛ موسی وطن دوست

5.

اثر منابع آلی و معدنی مکمل روی بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون در بره های پرواری

صفحه 151-163
رضا علیمحمدی؛ حسن علی عربی

6.

بررسی ساختار ژنتیکی و روابط فیلوژنی اسب‌های کاسپین، عرب و تالشی

صفحه 223-232
رضا سید شریفی؛ سجاد بادبرین؛ نعمت هدایت ایوریق؛ سیما ساور سفلی؛ جمال سیف دواتی؛ حسن خمیس آبادی

7.

تاثیر افزودنی‌های بوتیرات منوگلیسرید و پروبیوتیک بر عملکرد رشد، برخی فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

صفحه 165-178
امیر تیماس؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی

8.

پیش بینی و تایید in silico ریزRNA ها در بافت های مختلف گوسفند با منشا کروموزوم20

صفحه 233-245
وحیده عباسی؛ محمد رضا نصیری؛ علی جوادمنش

9.

کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان به کمک پوشش دار کردن اوره در آزمایشات درون ‌تنی و برون ‌تنی

صفحه 179-193
میترا مزینانی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ ٰرضا ولی زاده

10.

شناسایی جهش‌های FecXI، FecXH و FecXB در ژن BMP15 در گوسفند نژادهای لک قشقایی و بهمئی در استان کهگیلویه و بویر احمد

صفحه 247-257
مصطفی محقق دولت آبادی؛ اسما مرادعلی‌پور؛ فرخنده منصوری؛ فرنگیس فتاحی؛ زینب صالحی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.