غلامحسین پور, علی اکبر, مظاهری تهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1396). Optimization of textural characteristics of analogue UF-Feta cheese made from dairy and non-dairy ingredients. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(6), 80-91. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.59349
علی اکبر غلامحسین پور; مصطفی مظاهری تهرانی; سید محمد علی رضوی. "Optimization of textural characteristics of analogue UF-Feta cheese made from dairy and non-dairy ingredients". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 6, 1396, 80-91. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.59349
غلامحسین پور, علی اکبر, مظاهری تهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1396). 'Optimization of textural characteristics of analogue UF-Feta cheese made from dairy and non-dairy ingredients', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(6), pp. 80-91. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.59349
غلامحسین پور, علی اکبر, مظاهری تهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. Optimization of textural characteristics of analogue UF-Feta cheese made from dairy and non-dairy ingredients. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(6): 80-91. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.59349


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.