آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,731,218
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,777,715

1.

بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولیدشده ازترکیبات لبنی و غیرلبنی

صفحه 80-91
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی

2.

اثر دوره تابش و توان مایکروویو در خشک کردن برنج

صفحه 92-104
حسن جعفری؛ داود کلانتری؛ محسن آزادبخت

3.

تغییرات کشش سطحی و گرانروی نانوامولسیون روغن ماهی تولیدشده با روش فراصوت طی انبارمانی

صفحه 105-116
مریم نژادمنصوری؛ سیدمحمد هاشم حسینی؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامحسین یوسفی؛ محمدتقی گلمکانی

4.

اثر اولتراسوند حمام و پروب در ترکیب با محلول‌های آب‌نمک و آب‌نمک-پلی‌فسفات بر خواص کیفی و بافتی گوشت گاو

صفحه 117-130
محمدحسین نایلی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

5.

تولید و ارزیابی فیلم نانوکامپوزیتی کیتوزان-‌مونت‌موریلونیت حاوی اسانس مرزه (Satureja hortensis)

صفحه 131-143
وحید علیزاده؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی

6.

مطالعه اثر ساکارز و لاکتوز بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شیرازی در ناحیه رقیق

صفحه 144-155
محمدعلی حصاری نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ آرش کوچکی؛ محمدامین محمدی فر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب