حصاری نژاد, محمدعلی, رضوی, سید محمد علی, کوچکی, آرش, محمدی فر, محمدامین. (1396). Study on the effects of sucrose and lactose on the rheological properties of Alyssum homolocarpum seed gum in dilute solutions. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(6), 144-155. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.59095
محمدعلی حصاری نژاد; سید محمد علی رضوی; آرش کوچکی; محمدامین محمدی فر. "Study on the effects of sucrose and lactose on the rheological properties of Alyssum homolocarpum seed gum in dilute solutions". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 6, 1396, 144-155. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.59095
حصاری نژاد, محمدعلی, رضوی, سید محمد علی, کوچکی, آرش, محمدی فر, محمدامین. (1396). 'Study on the effects of sucrose and lactose on the rheological properties of Alyssum homolocarpum seed gum in dilute solutions', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(6), pp. 144-155. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.59095
حصاری نژاد, محمدعلی, رضوی, سید محمد علی, کوچکی, آرش, محمدی فر, محمدامین. Study on the effects of sucrose and lactose on the rheological properties of Alyssum homolocarpum seed gum in dilute solutions. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(6): 144-155. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.59095


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.