رستمی, ماهرخ, شکوهیان, علی‌اکبر. (1397). ارزیابی روش‌های کاربرد اسید هیومیک و نسبت‌های ازت بر خصوصیات مورفولوژیکی و عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria ananassa Duch.) رقم پاروس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 251-261. doi: 10.22067/jhorts4.v32i2.60673
ماهرخ رستمی; علی‌اکبر شکوهیان. "ارزیابی روش‌های کاربرد اسید هیومیک و نسبت‌های ازت بر خصوصیات مورفولوژیکی و عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria ananassa Duch.) رقم پاروس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1397, 251-261. doi: 10.22067/jhorts4.v32i2.60673
رستمی, ماهرخ, شکوهیان, علی‌اکبر. (1397). 'ارزیابی روش‌های کاربرد اسید هیومیک و نسبت‌های ازت بر خصوصیات مورفولوژیکی و عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria ananassa Duch.) رقم پاروس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 251-261. doi: 10.22067/jhorts4.v32i2.60673
رستمی, ماهرخ, شکوهیان, علی‌اکبر. ارزیابی روش‌های کاربرد اسید هیومیک و نسبت‌های ازت بر خصوصیات مورفولوژیکی و عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria ananassa Duch.) رقم پاروس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 32(2): 251-261. doi: 10.22067/jhorts4.v32i2.60673


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.