اعتزازیان, سپیده, فاضل, محمد, عباسی, هاجر. (1397). تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 217-228. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.58355
سپیده اعتزازیان; محمد فاضل; هاجر عباسی. "تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 217-228. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.58355
اعتزازیان, سپیده, فاضل, محمد, عباسی, هاجر. (1397). 'تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 217-228. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.58355
اعتزازیان, سپیده, فاضل, محمد, عباسی, هاجر. تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 217-228. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.58355


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.