1.

تأثیر افزودن پوست انار، صمغ گوار و آنزیم همی‌سلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه نشاسته گندم

صفحه 217-228
سپیده اعتزازیان؛ محمد فاضل؛ هاجر عباسی

2.

بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت

صفحه 229-241
سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ انیسه جمشیدی؛ اعظم صیامیان

3.

بهینه‌سازی تولید پپتیدهای زیست‌فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال

صفحه 243-257
عاطفه مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ فیدل تولدرا

4.

تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست

صفحه 259-272
رویا نجات بخش؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

5.

فعالیت ضدباکتریایی و آنالیز فیزیکوشیمیایی چند نوع عسل با منشاء گیاهی مختلف در استان گلستان

صفحه 273-282
سمانه هیزمی شیره جینی؛ هادی کوهساری؛ سیده زهرا سیدالنگی

6.

بررسی شرایط تولید و خشک‌کردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر

صفحه 283-296
فاطمه پورحاجی؛ فریده طباطبایی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

7.

بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان)

صفحه 297-306
مهشید شاملوفر؛ زهرا غیاثوند؛ الهام پایندان

8.

اثر پوشش‌های خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی

صفحه 307-320
میثم عابدیان؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ علی نجفی

9.

اثر غلظت‌های مختلف مالتودکسترین و دماهای مختلف خشک‌کردن پاششی بر ویژگی‌های پودر عصاره ریزپوشانی شده سماق

صفحه 321-334
نسرین ملکی زاده؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری؛ خشایار سرابندی

10.

بررسی کاربرد امولسیفایرهای ژلی برای کاهش اسیدیته چربی در کیک لایه ای

صفحه 335-346
راحله بذرافشان؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری

11.

تهیه فیلم‌های آنتی‌لیستریایی متیل‌سلولز، کازئینات سدیم و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی 1608 PTCC

صفحه 347-357
هدی قیومی؛ محمد علی نجفی؛ محمد رهنما؛ ناصر سلطانی

12.

اثر هم افزایی صمغ های دانه ریحان و کتیرا بر ویژگی‌های کیفی نان بربری نیم‌پز منجمد

صفحه 359-369
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ تکتم هجرانی؛ مهدی قیافه داودی؛ حامد فاطمیان

13.

اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری

صفحه 371-382
تورج مهدیزاده؛ حسین تاجیک؛ علی مجدر لنگرودی

14.

مدل‌سازی تبدیل جزء برای تغیییرات رنگ سیب در فرآیند هم‌زمان آنزیم‌بری خشک و آب‌زدایی با روش پرتودهی متناوب مادون قرمز

صفحه 383-397
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

15.

اثر فرمولاسیون نانولیپوزوم های مختلف بر درون پوشانی و پایداری کورکومین

صفحه 399-410
مریم رواقی؛ آناماریا فدا

16.

تأثیر گلوتن فعال و آنزیم همی‌سلولاز بر بهبود کیفیت کیک یزدی غنی شده با آرد عدس جوانه‌زده

صفحه 411-426
فاطمه بهرامی؛ هاجر عباسی؛ محمد گلی

17.

مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی

صفحه 427-438
نازنین عبدی؛ ندا مفتون آزاد؛ امیر حیدری نسب؛ فوژان بدیعی

18.

تاثیر پری‌بیوتیک‌های اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت

صفحه 439-449
ریحانه مقدسی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.