اجاق, سید مهدی, شعبانپور, بهاره, جمشیدی, انیسه, صیامیان, اعظم. (1397). بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 229-241. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60213
سید مهدی اجاق; بهاره شعبانپور; انیسه جمشیدی; اعظم صیامیان. "بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 229-241. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60213
اجاق, سید مهدی, شعبانپور, بهاره, جمشیدی, انیسه, صیامیان, اعظم. (1397). 'بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 229-241. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60213
اجاق, سید مهدی, شعبانپور, بهاره, جمشیدی, انیسه, صیامیان, اعظم. بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 229-241. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60213


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.