آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,979,852
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,948,275
اجاق, سید مهدی, شعبان پور, بهاره, جمشیدی, انیسه, صیامیان, اعظم. (1397). بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 229-241. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60213
سید مهدی اجاق; بهاره شعبان پور; انیسه جمشیدی; اعظم صیامیان. "بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 229-241. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60213
اجاق, سید مهدی, شعبان پور, بهاره, جمشیدی, انیسه, صیامیان, اعظم. (1397). 'بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 229-241. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60213
اجاق, سید مهدی, شعبان پور, بهاره, جمشیدی, انیسه, صیامیان, اعظم. بررسی تغییرات ترکیب تقریبی و فاکتورهای فیزیکی ناگت ماهی کپور نقره‏ای ((Hypophthalmichthys molitrix طی سرخ کردن مقدماتی در روغن‏های مختلف گیاهی و دماهای متفاوت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 229-241. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.60213


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب