آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,259
تعداد مشاهده مقاله19,736,431
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,073,361
مهدیزاده, تورج, تاجیک, حسین, مجدر لنگرودی, علی. (1397). اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), 371-382. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.61062
تورج مهدیزاده; حسین تاجیک; علی مجدر لنگرودی. "اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 2, 1397, 371-382. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.61062
مهدیزاده, تورج, تاجیک, حسین, مجدر لنگرودی, علی. (1397). 'اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(2), pp. 371-382. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.61062
مهدیزاده, تورج, تاجیک, حسین, مجدر لنگرودی, علی. اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(2): 371-382. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.61062


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب